Γεια σας με λενε Βασιλη και ειμαι 14 χρονων ! Προσφατα, στην εφηβεια θα ελεγα αρχισε να με ενδιαφερει η γυμναστικη αλλα δεν τα πηγαινα και τοσο καλα με το σωμα μου... Ετσι, αυτο το καλοκαιρι σε περιοδο μαιου-αυγουστου (και συνεχιζω ) εχασα κυριως με αεροβια ασκηση (διαδρομο και περπατημα) και διατροφη 11-12 κιλα ! ημουν 68 κιλα και τωρα ειμαι 57 και το υψος μου ειναι 1,70.. ετσι αφου εχασα αυτα τα κιλα και ειπα οτι θα συνεχισει για καποια ακομη, ειπα να αρχισω και γυμναστικη για συσφιξη μυων μιας και αυτο ειναι αυτο που παντα ηθελα ! πλεον μου αρεσει πολλη η γυμναστικη και κυριως τα αποτελεσματα που εχει ! σημερα αγορασα δυο αλτηρες με περιστρεφομενη λαβη (2,5kg ο καθε ενας) και 4 δισκους των 0,5kg .. επισης εχω ενα μονοζυγο και εναν διαδρομο... θα ηθελα να μαθω τα παντα σχετικα με τις ασκησεις που θα κανω γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και πολλα ! βεβαια το σχολικο προγραμμα θα ειναι δυσκολο αλλα σιγουρα καπου στην μερα θα εχω χρονο για γυμναστικη ! οποτε ειμαι ολος αυτια και περιμενω τις οδηγιες σας !
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 13 από 13
-
14-09-12 20:23 #1Γεια σας και καλως σας βρηκα !
-
14-09-12 20:24 #2
-
14-09-12 21:02 #3
Καλως ηρθες !!!!
Το πεισμα, η θεληση φαινονται απο την εξελιξη. Αν θες κατι, μπορεις να το καταφερεις, το θεμα ειναι να σφιξεις τα δοντια και να το πιστεψεις. Ολοι πειναμε, ολοι εχουμε αναγκες,ανθρωποι ειμαστε, η μαγκια ειναι να μπορεσεις να ελεγξεις τον εγκεφαλο σου και να ξεπερασεις τα ορια σου. Τιποτα δεν χαριζεται, πρεπει να θυσιασεις πραγματα για να τα καταφερεις!
Nastya
-
14-09-12 21:35 #4
-
-
-
15-09-12 16:12 #7
Ευχαριστω για τα καλωσορισματα παιδια ! βρηκα ενα πολλη ωραιο προγραμμα, και μπραβο σε αυτον που το εφτιαξε, και λεω να το ακολουθησω.. ηδη το εφτιαξα γιατι ειχαν ληξει καποιες εικονες και το εκτυπωσα... αυτο ειναι το θεμα Πρόγραμμα ασκήσεων με βαρη για σπίτι ... επισης ειδα οτι το καλυτερο θα ηταν να κανω μετα αεροβια γυμναστικη (διαδρομο) οποτε κι ετσι θα κανω... εσεις τι λετε ?
-
15-09-12 17:41 #8
εισαι 14 οποτε να προσεχεις την τεχνικη πολυ περισσοτερο..γτ εισαι αρκετα μικρος γ μενα εμφαση στην τεχνικη κ οχι στα κιλα!..Αυτή τη στιγμή, κάποιοι ερωτεύονται...
κάποιοι χωρίζουν.......
και κάποιοι έχουν ήσυχο το κεφάλι τους...
https://www.youtube.com/watch?v=JGwWNGJdvx8
-
16-09-12 09:26 #9
Καλώς ήρθες στο φόρουμ
Nasser Ammari
-
-
-
25-09-12 13:06 #12
- Περ.
- attiki
welcome