Αφου λέτε που λέτε ψεματα στον αθώο κοσμο γιατι δεν μετονομαζεται την εταιρεια σε "herbalie"?
Θέμα: Herbalife
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 256 έως 268 από 268
-
14-04-16 19:40 #256I was LOST somewhere in SMALLVILLE for 24 days till my F.R.I.E.N.D.S. came from THE O.C,found me and became HEROES...
-
14-04-16 19:40 #257
Αν σου ειναι ευκολο, μιλησε μας για τις εμπειριες σου με τα συμπληρωματα, πες μας ποσο καλο κανουν αυτες οι πρωτεινες που χρησιμοποιεις, και γενικα, γραφε συχνα, οσο πιο συχνα μπορεις
(διαχειριστικη ομαδα, πλιζ, σας εκλιπαρω. Μη τον στειλετε στο καδο. Περναμε δυσκολες στιγμες. Χρειαζομαστε να διαβαζουμε κατι που να μας ανεβαζει τη διαθεση και να γελαμε με τη ψυχη μας. αφηστε τον )Είμαι απλά ένα αγόρι που στέκεται μπροστά σε ένα ταψί παστίτσιο,
ζητώντας ένα πιρούνι...
-
-
14-04-16 20:05 #259
-
14-04-16 20:19 #260Είμαι απλά ένα αγόρι που στέκεται μπροστά σε ένα ταψί παστίτσιο,
ζητώντας ένα πιρούνι...
-
-
14-04-16 21:36 #262
-
14-04-16 21:51 #263και ομολογώ πως έτρεχα σε νοσοκομεία για τα νεφρά μου και το συκώτι μου
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anuwater Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα παιδια, ειμαι νεο μέλος μολις εκανα εγγραφη, λοιπόν πριν μια εβδομαδα γραφτηκα γυμναστηριο και ξεκινησα ενα προγραμμα τονωσης που μου εδωσε ο γυμναστης. Εγω θέλω να χάσω κιλά, ειμαι 1,85 και 105 κιλάΌποιος δεν θέλει να 'ναι το αμόνι, πρέπει να γίνει το σφυρί
-
15-04-16 10:24 #264
^^Busted
Είμαι απλά ένα αγόρι που στέκεται μπροστά σε ένα ταψί παστίτσιο,
ζητώντας ένα πιρούνι...
-
15-04-16 10:31 #265Είμαι απλά ένα αγόρι που στέκεται μπροστά σε ένα ταψί παστίτσιο,
ζητώντας ένα πιρούνι...
-
15-04-16 12:16 #266
-
15-04-16 18:40 #267
-
14-05-22 20:37 #268
η δικια μ γνωμη για την εταιρια.καλη για λοσιον κρεμες κ τετοια καποτε ασχοληθηκε κ ο πατερας μ.ασχολειται με τη γυμναστικη εδω κ 22 χρονια κ καποτε και με το bb-ing.Η εταιρια αυτη,μου ειπε.ειναι καλη σε μερικα πραγματα.σε αλλα οχι.αυτα περι συμπληροματων που εχει δεν κανουν δουλεια πρωτον και δευτερον τα εχουν πανακριβα.τετοια πουλησα μονο σε κατι βιλες στη κιφισια σε κατι γυναικες 50 ετων που εψαχναν μια ασχολια κ θεωρουσαν τη γυμναστικη μια καλη απασχοληση.οσο για τη herbalife και τους υπαλληλους της...τα δαμε...μπαινετε σε ενα φορουμ.βριζετε τους χρηστες π ειναι πολυ πιο ευγενικοι παρολα τα καντηλια π ριχνετε.λετε οτι να ναι σαν αυτους π λενε" τι παιρνεις απο αυτα τα φουσκωτηρια για τους μυες?" η κανετε σαν διατροφολογοι του τυπου "2 φρουτακια το πρωι ενα γιαουρτακι το απογευμα και μικρες μεριδουλες μεσημερι κ βραδυ 10 λεπτα τζοκιν τη μερα κ θα χασεις μαρια μου να εισαι σιγουρη".Ο καθε κατεργαρης στο παγκο του ξερω εγω....
χτες πετυχα ενα περιπτερο της αναλογης εταιριας και τους παρακαλεσα να μου κανουν λιπομετρηση.εμπειρη κιολας παιδια 5,3% λιπος εβγαλα παω για αγωνες....ρε herbalifιστες κοιταξτε πρωτα τα μειων της εταιριας κ μετα μιληστε για ολα τα αλλα.που μπαινετε κ σε φορουμ π ειστε ασχετοι...σορρυ κιολας
φιλικα παντα οπως λετε κ εσεις.herbadeath