Καλησπέρα. Έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου 2 μήνες τα βάρη για αύξηση όγκου. Είμαι εκτόμορφος, έχω ύψος 1.85 και είμαι 90 κιλά. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, σχετικά με το ποιά είναι η καλύτερη πρωτε'ί'νη που έχει περισσότερα οφέλη στην αύξηση όγκου.
Θέμα: Ερώτηση Για Πρωτε'ί'νη
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 11 από 11
-
06-02-20 20:43 #1Ερώτηση Για Πρωτε'ί'νη
-
07-02-20 13:33 #2
-
07-02-20 16:43 #3
Οπως σου ειπε κ ο Strong το κυριο λογο θα παιξει μια Σωστη υπερθερμιδικη διατροφη. Απο κει κ περα ενα συμπληρωμα σε σκονη με αυξημενο υδατανθρακα θα βοηθησει. Υπαρχουν πλεον αρκετες ποιοτικες ''Gainer" σε συγκριση με το παρελθον που θα σε καλυψουν.
Old School
-
07-02-20 19:14 #4
Εκτόμορφος με 1.85 ύψος και 90 κιλά σωματικά βάρος, δεν θα το έλεγα, περισσότερο θα μου έκανε αν έλεγες 75 κιλα βάρος. Στέκομαι σε αυτό καταρχήν. Τι ποσοστό λίπους έχεις περίπου;
-
07-02-20 22:09 #5
-
07-02-20 22:12 #6
-
08-02-20 10:37 #7
Γεια σου Jim....μα γιαυτο εγραψα τη λεξη "Σωστη" υπερθερμ. διατροφη.
Αν θελεις να παρεις μυικο ογκο οπως λες ,αναποφεκτα θα παρεις κ λιγο λιπακι σαυτη τη φαση...δυστηχως δε γινεται αλλιως.
Μια "καθαρη" πρωτεινη τοτε θα σε βοηθησει συμπληρωματικα οταν δεν μπορεις να παιρνεις οσο χρειαζεσαι απ τη διατροφη σου κ για πιο ευκολια.
Κ νασαι σιγουρος οτι συμβαινει σε πολλους αυτο.Old School
-
08-02-20 22:09 #8
-
09-02-20 00:56 #9
^^Ακριβως...μια Whey ειδικα μετα τη προπονηση για γρηγορη αφομοιωση κ αποκατασταση ,ειναι οτι καλυτερο.
Old School
-
09-02-20 23:08 #10
όταν στόχος είναι η άνοδος μάζας μυικής κυρίως , τότε αυτο επιτυγχάνετε μόνο με υπερθερμιδική δίαιτα , όπως λέει η παροιμία αν δεν περισσέψει δεν φτάνει ! και ανάλογα με τον μεταβολισμό και τον σωματότυπο κάποιου θα κριθεί πόσο θα λιπωσει , αυτό άλλωστε φαίνεται και απο τούς ββερ που για να βάλουν έξτρα μάζα πολλες φορες λιπώνουν τόσο πολύ που δείχνουν χοντροί και οι κοντοί σαν κουμπαράδες
Πολύ σωστα σε είπε πιο πάνω ο Πολυνέικος ότι ο εκτόμορφος είναι ο σωματότυπος που δεν βάζει εύκολα λίπος το αδύνατο δηλαδη , ο Εκτόμορφος αγωνίζεται να βάλει μάζα ακόμη και λίπος δεν βάζει εύκολα και το κλειδί είναι η διατροφή και βάρη και δεν ενδείκνυται η αερόβια πέρα απο καρδιο όσο χρειάζεται για την υγείαΗλιας Τριανταφυλλου
-
10-02-20 22:09 #11
Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι για τις πολύτιμες απαντήσεις σας! Ο λόγος που ρώτησα για την πρωτείνη (ως συμπλήρωμα), είναι γιατί αυτούς τους ελάχιστους μήνες, για να καταφέρω να πάρω απο τη διατροφή 150γρ. πρωτείνη (παραδείγματος χάριν), θα πρέπει να καταναλώσω και πολλές θερμίδες (παραπάνω απο τις θερμίδες συντήρησής μου. όσο για τον σωματότυπό μου, το ευχάριστο είναι ότι καίγονται και ευκολότερα οι θερμίδες.