Καλησπέρα σε όλους,
Έχω την εξής απορια.Προσφατα αγόρασα μια hard gainer η οποία περιέχει και κρεατινη 4γρ ανα δόση..Εγω έχω ξεχωριστο συμπλήρωμα Κρεατινης που το λαμβάνω κάθε μέρα από 5 γρ(συνήθως πριν την γυμναστική μαζί με αργινινη) ..Πως μπορώ να πάρω και την hard gainer; Πρέπει να σταματήσω να περνώ συμπλήρωμα κρεατινης και να την λαμβάνω μέσω της Hard Gainer;
Ευχαριστώ
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8
-
04-09-17 18:23 #1Συνδυασμός Κρεατινης και δοσολογια
-
04-09-17 18:37 #2
Ποσα κιλα εισαι??πάρτην hard gainer μετά την γυμναστική να πέρνεις 9 γρ την μέρα.. Αν είσαι λίγα κιλα πάρε 3-4 γρ πριν και την πρωτεΐνη μετά και είσαι οκ
-
04-09-17 19:19 #3
Είμαι 66 κιλά.. δηλαδη να περνώ 5 γρ πριν και 4 μετα? Δεν είναι πολλά τα 9 γρ κάθε μέρα ? (Περνώ κρεατινη εδώ και 5 μήνες από 5 γρ)
-
04-09-17 20:53 #4
Ειναι πολλα τα 9 γρ την μερα στα κιλα σου. Παρε μονο την Hard gainer κατα την γνωμη μου.
-
04-09-17 21:02 #5
^^Yep.
Και εγω θα πήγαινα με τα γραμμάρια του gainer σε αυτά τα κιλά σωματικου βάρους.
Αν πιθανόν στις μερες off δεν χρησιμοποιείς το gainer, Μπορεί να παίρνεις τα 5γρ σκέτης κρεατίνης.
-
04-09-17 23:43 #6
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..Η γνώμη σας για πρωτεΐνες ογκου? Πολλοί λένε πως είναι χαμένα λεφτά..Πιστευετε στα κιλά που ειμαι θα μου δώσει κάποια ώθηση η απλά μόνο λίπος που λένε κ αλλοι?
-
04-09-17 23:55 #7
Όγκος χωρίς λίπος δε γίνεται
Σίγουρα θα σε βοηθήσει από κει και πέρα επεξεργασμενο φαγητό είναι μη περιμένεις θαύματα
-
05-09-17 11:55 #8
Αν παίρνεις 5μηνες κρεατινη χωρίς Off σταματα τη και παιρνε μονο την ποσοητα που σου δινει η Gainer..περισσότερος καιρός με κρεατινη δε σημαινει και περισσότερη αναπτυξη...δόσε στο σωμα σου την ευκαιρια να μη συνιθηζει πραγματα
Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport