Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 16 έως 19 από 19
-
-
15-05-12 21:20 #17
- Περ.
- Thessaloniki
θα αναλογιστω την αποψη σου. αν και ηλπιζα ο συνδιασμος καθημερινης αθλησης(τουλαχιστον 40 λεπτα αεροβια καθημερινα και 1 ωρα αναεροβια)- διατροφης(κοτοπουλο-ψαρι-λαχανικα και πολυ νερο+whey, omega3) -λιποδιαλυτη να εφερνε γρηγορα αποτελεσματα(να φυγουν τα πολλα-πολλα που λενε).
δηλαδη πχ εκει που θα εχανα 5 κιλα τον πρωτο μηνα μονο με τη διατροφη, να το παω 6-7 με την αθληση(και ταυτοχρονα να σφηγει και το δερμα μου) και 8-9 με το λιποδιαλυτη... δηλαδη να εφτανα τα 92-93 κιλα μεχρι τελη ιουνιου...
-
15-05-12 21:22 #18
ωμεγα3 παρε...! και βιταμινη C αν θες...
εγω ειχα αρχησει μαζι με εναν φιλο μου αλλα αυτος επαιρνε και λιποδιαλυτες και ειχαμε ακριβως τα ιδια αποτελεσματα (σε κιλα)....The best education in the world
is watching the Masters at work...!!
Μην αφήσεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα....!
-
15-05-12 21:29 #19α αναλογιστω την αποψη σου. αν και ηλπιζα ο συνδιασμος καθημερινης αθλησης(τουλαχιστον 40 λεπτα αεροβια καθημερινα και 1 ωρα αναεροβια)- διατροφης(κοτοπουλο-ψαρι-λαχανικα και πολυ νερο+whey, omega3) -λιποδιαλυτη να εφερνε γρηγορα αποτελεσματα(να φυγουν τα πολλα-πολλα που λενε).
δηλαδη πχ εκει που θα εχανα 5 κιλα τον πρωτο μηνα μονο με τη διατροφη, να το παω 6-7 με την αθληση(και ταυτοχρονα να σφηγει και το δερμα μου) και 8-9 με το λιποδιαλυτη... δηλαδη να εφτανα τα 92-93 κιλα μεχρι τελη ιουνιου...
εδω ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε στην οποια απορια εχεις ή θα δημιουργηθει!!
οπως ειπες διατροφουλα,μια πολυβιταμινη και σιγα σιγα....
το γρηγορο,στις περισσοτρες περιπτωσεις δεν ειναι μονιμο,ουτε και προτεινομενο!
παμε αργα και σταθερα με υπομονη!!
ολα θα ερθουν, αρκει να εχιες την ψυχικη δυναμη να τηρεις την διατροφη!
καλες προπονησεις να εχεις και τα αποτελεσματα θα ερθουν!