Γειά σας παιδιά,είμαι 17 χρονών,85 κιλά,1.90 και αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος που κάνω ''σοβαρή'' γυμναστική.Τον πρώτο χρόνο έχασα 10 κιλά και έφτάσα στο κανονικό σχεδόν επίπεδο των κιλών που θα έπρεπε να είμαι αν και έχω ακόμα λίγο λίπος στην κοιλιά.Φέτος μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισα να αγοράσω μια πρωτείνη 30άρα της Dymatize και όταν μου τελείωσε αγόρασα μια μονουδρική κρεατίνη της ON.Τώρα που τελειώνει ο κύκλος της κρεατίνης σκέφτομαι να αγοράσω μια 5κιλη πρωτείνη αλλά φοβάμαι πως είμαι πολυ μικρός για να παίρνω συνέχεια συμπληρώματα διατροφής χωρίς κάποιο ''διάλειμα''.Τι λέτε??
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 14 από 14
-
01-12-11 16:52 #1
Συμπληρώματα διατροφής και συκώτι
-
01-12-11 17:39 #2«Όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι μακρινοί,
αφού έχουν χαθεί μαζί με τις διδασκαλίες τους.
Κάθε άνθρωπος ανυψώνεται όταν έρθει ο καιρός του.
Ως τότε, περιπλανιέται κουραστικά...»
-
01-12-11 17:56 #3
-
02-12-11 11:01 #4There are 10 million million million million million million million
particles in the universe that we can observe...
Your momma took the ugly ones and put them into one nerd !
-
03-12-11 00:35 #5
καλα τι μανια εχει πιασει ολους τους εφηβους με την κρεατινη;;;;
albb δεν εχει μελετηθει η λήψη κρεατινης απο εφηβους και (δεν πιστευω ποτε να μελετηθει) εχει αναφερθει (χωρις να ειναι τεκμηριωμένο) οτι μπορει να σταματησει την αναπτυξη,εχεις ολοκληρη τη ζωη μπροστα σου να παρεις γιατι δεν περιμενεις;
επισης σχετικα με την πρωτεινη ορου γαλακτος μπορεις αφοβα να παιρνεις εαν ειναι αγευστη χωρις προσθετα γλυκαντικα
το πιο σωστο ειναι αυτο που σου λει ο Λάο Το βασικό είναι να τρως σωστά και ισορροπημένα. οση και οποια πρωτεινη και να παρεις αν δεν κανεις αυτο δεν προκειται να δεις αποτελέσματαΤελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δανάη : 03-12-11 στις 00:38
-
03-12-11 00:40 #6
-
03-12-11 00:44 #7
-
03-12-11 00:55 #8
Στο γκουκγλ οσο θες μλκιες λεει.Και εγω μπορω να γραψω τωρα κανα αρθρο και να ποσταρω.
Απλα δε στεκει το πραμα.Δλδ δεν αλλαζει δνα γονιδια κτλ , αυτο δλδ που κανουν τα ++ αας
-
03-12-11 01:08 #9
αν εχεις μια υποτυπωδη κριτικη σκεψη μπορεις να ξεχωρισεις τις κουφονοιες απο τα σοβαρα αρθρα
-
03-12-11 01:14 #10
-
03-12-11 01:32 #11
πάντως σε παιδιά με κληρονομικές παθήσεις , όπως η νόσος του χάντιγκτον , και όχι εφήβους , που χρησιμοποιήθηκε κρεατίνη συστηματικά για πολλά χρόνια , για τη βελτίωση της κλινικής τους εικόνας , δε παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα είδομεν.
-
03-12-11 11:54 #12
Από δικιά μου εμπειρία και ατόμων που γνωρίζω, η ανάπτυξη συνεχίζεται κανονικά. Τεσταρισμένο πάνω μας. Όμως όπως και αυτό δεν στέκει σαν επιχείρημα, έτσι και μια @@ρια που ο καθένας μπορεί να γράψει στο google, δεν χρειάζεται να την πιστέψουμε. Δεν θα πάθει κάτι, απλά γενικά καλό θα ήταν σε αυτήν την ηλικία να μην ψαχτεί τόσο με συμπληρώματα ακόμα. Για πολλούς άλλους λόγους.
There are 10 million million million million million million million
particles in the universe that we can observe...
Your momma took the ugly ones and put them into one nerd !
-
03-12-11 16:46 #13
Ο βασικός λόγος που προτείνω στα νέα παιδιά να αποφεύγουν συμπληρώματα όπως κρεατίνες, νιτρικά κτλ, έχει να κάνει πιο πολύ με το να δημιουργούν σωστή νοοτροπία.
Με άλλα λόγια, είναι πολύ σημαντικό όταν είναι 15, 17 ή 20 χρονών να μάθεις να τρως σωστά, να γυμνάζεσαι σωστά και να ξεκουράζεσαι σωστά. Γιατί αργότερα, όταν θα είσαι 30 ή 40 και για κάποιο λόγο δεν θα μπορείς να στραφείς προς τις «εύκολες λύσεις», δεν θα ξέρεις τι να κάνεις.
Όχι στις εύκολες λύσεις, λοιπόν.«Όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι μακρινοί,
αφού έχουν χαθεί μαζί με τις διδασκαλίες τους.
Κάθε άνθρωπος ανυψώνεται όταν έρθει ο καιρός του.
Ως τότε, περιπλανιέται κουραστικά...»
-
03-12-11 19:43 #14