| FAQ | Εγγραφή | Μέλη | Ημερολόγιο | Αναζήτηση |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 |
![]() Εγγραφή: 02-02-2009
|
Χασιμο Λιπους .
Καλημερα παιδια, ασχολουμε με το γυμναστηριο περιποθ 2 χρονια οχι συνεχομενα λογω μερικων τραυματισμων και τα λοιπα . Θα ηθελα να ρωτησο μερικες ερωτησης επειδη απο αεροβια και χασιμο λιπους δεν εχω ιδεα . Ειμαι 1.86 ειμουνα 86κιλα αλλα με τον διαδρομο και με διαιτα εχο πεσει περιπου 82 κιλα .Εχο ενα τεραστιο προβλημα εχο παρα πολη λιπος στην κοιλια και δεν το βλεπω να φευγει παρολο που χανο κιλα . Θα ηθελα να ρωτησο να παρο green tea θα βοηθουσε ? (Κανω προπονηση καθε μερα μαζι με διαδρομο περιπου 10-20 λεπτα ) . 2ο. Σημερα εκανα μονο αεροβια 40 λεπτα γρηγορο περπατημα με τροχαδακι, τελιωσα την προπονηση μου και εχο την απορια, θα πρεπει να παρω την πρωτεινη μου ? (ειναι καθαρη) η καλυτερα να φαο κατι στεγνο ?
Ολο μου το κορμι ειναι μια χαρα στην κοιλια δεν ξερω τον λογο εχω πολλη λιπος βοηθεια ! |
|
|
|
#2 |
|
Kris Dim follower
![]() Εγγραφή: 31-07-2008
|
bigger weights mean more mass. http://mdtv.musculardevelopment.com/...view/1935/218/ Watch as Kai Greene lets his emotions do the talking about how feels homesick http://www.youtube.com/watch?v=Y7CqVPKbQ3cRonnie Ronnie Coleman 8X Mr Olympia |
|
|
|
#3 |
![]() Εγγραφή: 30-07-2010
|
geia sas..molis egina melos k 8elw na sas kanw mia erwtisi..asxoloume me ton a8litismo alla to teleutaio diasthma prosspa8w na xasw kila k exw parameinei sta idia..apofasisa na parw to liro 6 gia gynaikes alla exw ena provlima..den mporw na katapiw eykola xapia..den iksera oti 8a einai toso megala..mipws exete na mou protinete kapoion tropo gia na ta piw?..dialyontai sto nero??
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() Εγγραφή: 01-06-2008
Περ.: Νέα Μάκρη
|
Καλως ήρθες στο φόρουμ.Περνα ανα θες και από τα νεα μελη να συστηθεις.Επίσης αν θες μην γραφεις με greekenglish γιατι ειναι κανονας του φόρουμ,ειναι κουραστικα...
Το Lipo6 Hers σε καψουλα δεν είναι;Δεν νομίζω να ειναι και τόσο μεγαλη...Ο αλλος τρόπος είναι να την ανοιγεις,να της βαζεις στο στομα σου ή σε κουταλι,την καταπίνεις και μετα μπιολικο νερο για να παει όλο κατω... |
|
|
|
#5 |
![]() Εγγραφή: 12-03-2010
|
παιδια επειδη υπαρχει θεμα θελω να ρωτησω κατι! δηλαδη αν κανεις διαλημματικη αεροβια θα καψεις λιπος? ρωταω γιατι καθε 15 λεπτα θα σταματας και ξερω οτι μετα τα 20 λεπτα καις λιπος! αρα η αεροβια πρεπει να ειναι πχ 30 λεπτα συνεχομενα χωρις σταματημο? αν πχ κανεις 15 λεπτα διαδρομο και σταματησεις για 2 λεπτα και μετα μπεις κατευθειαν για 15 λεπτα ποδηλατο θα καψεις λιπος? η πρεπει να ειναι ενα συνεχομενο μισαωρο?
|
|
|
|
#6 | |
![]() Εγγραφή: 22-02-2010
|
Παράθεση:
Εάν επιλέξεις τον αργό σταθερό ρυθμό,τότε 30-60 λεπτά την φορά είναι καλά(με ελάχιστο τα 30). Εάν επιλέξεις διαλλειματική,15-20 λεπτά είναι καλά ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης. Εάν σταματήσεις για 2,13 λεπτά νομίζω ότι μπορεί να γίνει ένα άμεσο rebound και να πάρεις 2,46 κιλά λίπους σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες που έγιναν σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας.Οπότε κράτα το διάλλειμα κάτω από τα 2 λεπτά και θα είσαι οκ! *sarcasm* |
|
|
|
|
#7 | |
|
Παράθεση:
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Εγγραφή: 02-06-2010
|
ναι θα καψεις κανονικα λιπος μην σε νοιαζει για αυτο το ενα λεπτο
μανο αν δεν κανω λαθος η ερευνα ελεγε 2,36 κιλα λιπους!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
devil kai manos αυτο με το 2.36 κιλα αν μπορειτε να εξηγησεται!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hardtraining : 18-08-10 στις 10:18. |
|
|
|
#10 |
![]() Εγγραφή: 02-06-2010
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
| Εγγραφή | FAQ | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Forums ως διαβασμένα |