ποση ωρα πρέπει να το βρασουμε;
εγω το έβρασα για περιπου 25 λεπτα και πάλι ήταν σκληρο μεν αλλα κοντευε να διαλυθει και γι'αυτο το εβγαλα απο την χυτρα.
μηπως αυτο το ρυζι τελικά δεν μαλακωνει ΠΟΤΕ;
Θέμα: Καφε (Brown) Ρυζι
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 12 από 12
-
09-02-07 19:36 #1Καφε (Brown) Ρυζι
-
09-02-07 19:51 #2Re: Καφε (Brown) Ρυζι
Όσο περισσότερος είναι ο χρόνος μαγειρέματος του ριζιού τόσο χαμηλότερο είναι το gi του - να αποφεύγοντε εκείνα που θέλουν λιγότερο απο 10 λεπτά.
GtBodybuilding.gr
-
09-02-07 19:56 #3
-
09-02-07 19:58 #4
-
09-02-07 20:03 #5
το ρυζι αυτο θελει χοντρικα 30-40 λεπτα βρασιμο για ειναι οκ....ασε πρεπει να εχεισ υπομονη.....
Spiral Out...Keep going.
http://www.youtube.com/watch?v=JLUPi...eature=related (Imagine...)
http://uk.youtube.com/watch?v=xfq_A8nXMsQ (MUST SEE)
-
09-02-07 20:30 #6
καλα ρε παιδια, αφου το μπασματι βραζει σε 10 λεπτα και εχει ΓΔ χαμηλοτερο απο τον ΓΔ του Καφε που θέλει 40 λεπτα.
πως γινεται αυτο;
-
09-02-07 20:50 #7
Το Basmati μαζί με καφέ ρύζι είναι οι καλύτερες επιλογές. Εγω εννοούσα κάποια λευκά ρίζια που θέλουν λίγο χρόνο μαγείρεματος κ είναι σε φακελάκι της μιας η δύο μερίδας (instant rice) . Αυτά νομίζω θέλουν 5 εώς 7 λεπτα το πολύ.
Μην ξεχνάμε κ το couscous..
Instant, White 87
Couscous 65
Basmati 58
Brown 55
GtBodybuilding.gr
-
09-02-07 21:47 #8
και μερικα stats για το ΚΑΦΕ:
ΜΕΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ανα 100γρ
Θερμιδες . . . . . . . . 353 kcal
Πρωτεϊνες . . . . . . . 7,7 γρ
Υδατανθρακες . . . . 75,5 γρ
Σακχαρα . . . . . . . . 0,5 γρ
Φυτικες Ινες . . . . . .2,2 γρ
Ολικα Λιπαρα . . . . . 2,2 γρ
Κορεσμενα Λιπαρα . 0,54 γρ
Χοληστερολη . . . . . 0mg
Νατριο . . . . . . . . . . 0,008 γρ
Φωσφορος . . . . . . . 264mg/33% ΣΗΠ
Μαγνησιο . . . . . . . . 143mg/47% ΣΗΠ
Βιταμινη Β6 . . . . . . .0.5mg/25% ΣΗΠ
Θειαμινη (Β1) . . . . . 0,41mg/29% ΣΗΠ
Νιασινη (Β3) . . . . . . 5,71mg/32% ΣΗΠ
ΣΗΠ: συνιστωμενη ημερησια ποσοτητα
-
09-02-07 21:59 #9Αρχικό μήνυμα απο Billy
GtBodybuilding.gr
-
10-02-07 07:50 #10
- Εγγραφή
- 17-09-2006
- Μηνύματα
- 9
καφε ρύζι ποιο είναι ρε παιδιά; εγώ πέρνω εκτός απο basmatti το αναποφλοίωτο ρύζι που θέλει τουλάχιστον 30 λεπτά για να γίνει και πάλι είναι αρκετά σκληρό. ειδικά αν οταν το μαγειρεύω με κρεας πχ στο φούρνο.
-
10-02-07 08:28 #11
Αν και δεν ξέρω για ποιο λές Hades καλό μου φαίνεται κ το δικό σου ρύζι!
GtBodybuilding.gr
-
10-02-07 16:14 #12
πολυ μπελαλίδικο το Καφε Ρυζι θα το γυρισω πάλυ στο Μπασματι που ειναι γρηγορο και σβέλτο στο μαγειρεμα.